Wilt u er zeker van zijn dat u alles uit uw vakantiebestemming haalt, wilt u vrijheid en niet afhankelijk zijn van openbaar vervoer, een touroperator of dure taxi’s? Huur dan een auto op uw vakantiebestemming! Dit kan eenvoudig online voordat u op reis gaat. Bij Sunnycars en Alamo is het mogelijk om zonder een creditcard aan te betalen met het online betalingssysteem iDEAL. Bij sommige autoverhuurders is het verplicht om ter plaatse de waarborg te betalen met een creditcard die geregistreerd staat op naam van de bestuurder.

Auto huren bij Sunnycars Sunnycars.nl (Creditcard en iDEAL)
Sunny Cars biedt vakantiegangers een zorgeloze huurauto op meer dan 8.000 lokaties wereldwijd. Als bemiddelaar selecteren zij in ieder land de beste partners en kunnen hierdoor een brede selectie autotypes bieden met goede beschikbaarheid en inclusief verzekeringen!
Kijk voor het uitgebreide aanbod op Sunnycars.nl.
     
Auto huren bij Alamo Alamo.nl (Creditcard en iDEAL)
Alamo biedt u auto’s aan tegen scherpe prijzen, optimale service en auto’s die maximaal 9 maanden oud zijn. Daarnaast zijn vrijwel alle verzekeringen inbegrepen in de prijs.
Kijk voor het uitgebreide aanbod op Alamo.nl.
     
Auto huren bij Hertz Hertz.nl (Creditcard)
Hertz Autoverhuur is de grootste verhuurorganisatie voor voertuigen ter wereld en heeft vestigingen in meer dan 150 landen en op meer dan 8100 locaties. Het bedrijf heeft veel vestigingen op vliegvelden en in stadscentra.
Kijk voor het uitgebreide aanbod op Hertz.nl.

Opmerkingen:
1. In veel landen buiten de Europese Unie is een internationaal rijbewijs verplicht.
Voor meer informatie over het internationaal rijbewijs kijkt u op Rijksoverheid.nl.
Het internationale rijbewijs kunt u aanvragen bij een vestiging van de ANWB.
2. In veel landen moet u een bepaalde minimumleeftijd hebben, om een auto te kunnen huren. In de meeste landen is deze minimumleeftijd 21 jaar. Daarnaast moet u één of meerdere jaren rij-ervaring hebben.
3. Voor jonge bestuurders kan er een toeslag gelden op het eigen risico.


Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail