Er is steeds meer vraag naar langdurig parkeren bij Schiphol. Het gevolg hiervan is dat aanbieders elkaar proberen weg te concurreren met lage prijzen. Dit komt de betrouwbaarheid en service niet ten goede. Wij raden u aan om te kiezen voor een van onderstaande betrouwbare parkeeraanbieders.

Schiphol Smart Parking
Bij Schiphol Smart Parking staat uw auto lekker dichtbij op het terrein van Schiphol en u hoeft uw autosleutels niet af te geven. De prijzen zijn de laatste tijd flink gedaald, waardoor men vaak goedkoper is dan andere parkeeraanbieders die verder weg liggen. Daarnaast krijgt u bij Schiphol vroegboekkorting als u meer dan 6 weken van tevoren boekt!

Locatie: Holiday Avenue, 1118 Schiphol
Reisduur Schiphol: 5 minuten (gratis shuttleservice)
Overdekt: Nee (overdekt tegen meerprijs)
Valet parking*: Optioneel
Betalingsopties: iDEAL of creditcard
Voor tarieven en reserveren klik hier.
Parkeren bij Schiphol Smart Parking

Q-park
Q-park is marktleider in Nederland als het gaat om parkeren. De vaste prijzen die men hanteert zijn het laagst van de regio. Uw auto staat overdekt in een moderne parkeergarage en u hoeft uw autosleutels niet af te geven. Na reservering via internet ontvangt u per post een parkeerbewijs waarmee u de parkeergarage in- en uit kunt rijden. Het parkeerbewijs is tevens uw gratis vervoersbewijs voor busvervoer van én naar Schiphol (max. 5 personen). Deze bus rijdt om de 6 minuten en brengt u in 15 minuten naar de vertrekhal

Locatie: Spaarnepoort 2, 2134 Hoofddorp
Reisduur Schiphol: 15 minuten (gratis busvervoer)
Overdekt: Ja
Valet parking*: Nee
Betalingsopties: iDEAL of creditcard
Voor tarieven en reserveren klik hier.
Parkeren bij Q-park

*Valet parking
Valet parking is een service die ervoor zorgt dat u tot aan de vertrekhal kunt rijden met uw auto. Een medewerker van Schiphol neemt uw auto mee en parkeert hem voor u bij het bedrijf. Bij terugkomst staat de chauffeur weer klaar met uw auto bij de aankomsthal.


Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail