Wilt u er zeker van zijn dat u alles uit uw vakantiebestemming haalt, wilt u vrijheid en niet afhankelijk zijn van openbaar vervoer, een touroperator of dure taxi’s? Huur dan een auto op uw vakantiebestemming! Dit kan eenvoudig online voordat u op reis gaat. Bij onderstaande verhuurmaatschappij is het ook mogelijk om zonder een creditcard aan te betalen met het online betalingssysteem iDEAL. Bij sommige autoverhuurders is het verplicht om ter plaatse de waarborg te betalen met een creditcard die geregistreerd staat op naam van de bestuurder.

Auto huren bij Sunnycars Sunnycars
Sunny Cars biedt vakantiegangers een zorgeloze huurauto op meer dan 8.000 locaties wereldwijd. Als bemiddelaar selecteren zij de beste partners, met goede beschikbaarheid en inclusief verzekeringen!
Kijk voor het uitgebreide aanbod op Sunnycars.nl.

Belangrijke zaken

Internationaal rijbewijs
In veel landen buiten de Europese Unie is een internationaal rijbewijs verplicht.
Voor meer informatie over het internationaal rijbewijs kijkt u op Nederlandwereldwijd.nl.
Het internationale rijbewijs kunt u aanvragen bij een vestiging van de ANWB.

Minimumleeftijd
In veel landen moet u een bepaalde minimumleeftijd hebben, om een auto te kunnen huren. In de meeste landen is deze minimumleeftijd 21 jaar. Daarnaast moet u één of meerdere jaren rij-ervaring hebben. Daarnaast kan er bij jonge en/of beginnende bestuurder een hoger eigen risico gelden.