Wij hebben speciaal voor het EK 2024 een gratis PDF versie van het speelschema gemaakt. Dit speelschema kun je hieronder eenvoudig downloaden en bijvoorbeeld thuis of op het werk ophangen, meenemen op vakantie of bewaren in je portemonnee. Om printkosten te besparen hebben we weinig kleuren gebruikt. Het speelschema is gemaakt op XL formaat zodat je het op ieder gewenst formaat kan afdrukken (bijv. A5, A4, A3 en A2). In het speelschema vind je het volledige programma met speeldagen, Nederlandse aanvangstijden, speelsteden, groepen en wedstrijden. Uiteraard is het mogelijk om zelf alle uitslagen in te vullen. Lukt het niet om deze PDF te openen of wil je de uitslagen weten van reeds gespeelde wedstrijden? Bekijk dan het volledige speelschema.

Speelschema groepsfase
Wil je graag op de hoogte blijven van de actuele stand in de groepsfase? Wij houden alle uitslagen en standen bij op onze groepsfase pagina.


Klik op de afbeelding om de PDF te openen, op te slaan of te printen.
Speelschema EK 2024 in PDF vorm

Alles te weten komen over EK 2024?
Op onze uitgebreide EK 2024 pagina’s ontdek je alles over het speelschema, uitslagen, standen, speelsteden, stadions en nog veel meer!