Is je reisbestemming al bekend en wil je graag iets meer van het land zien als alleen je hotel? Onderstaande aanbieders zijn gespecialiseerd in wereldwijde excursies, activiteiten, rondleidingen, entreetickets en/of dagtrips. Naast hoge kortingen en de mogelijkheid tot kosteloos annuleren kun je in de meeste gevallen ook nog de wachtrij overslaan.

Excursies boeken bij Getyourguide Getyourguide (Beste keus!)
Vind, vergelijk en boek sightseeing-tours, attracties, excursies, dingen om te doen en leuke activiteiten over de hele wereld. Bespaar geld en boek direct bij de aanbieder.
Kijk voor het uitgebreide aanbod op Getyourguide.
Excursies boeken bij Viator Viator
Tours, dingen om te doen en activiteiten Boek sightseeingtours, dagtrips, dingen om te doen en activiteiten rond de wereld bij Viator.
Kijk voor het uitgebreide aanbod op Viator.

Kosteloos annuleren

Zowel Getyourguide als Viator bieden bij een groot aantal activiteiten de optie om gratis te annuleren. Let hier goed op bij het boeken en vooral tot welke datum dit geldt. Deze optie is vooral handig als je reisschema nog niet helemaal vast ligt. Als er geen optie voor gratis annuleren wordt geboden, kunnen de annuleringskosten oplopen tot 100% van de aanschafprijs.