In elk land zijn hotels. Bent u op zoek naar een specifiek hotel of wilt u hotels vergelijken? Onderstaande aanbieder heeft een aanbod van meer dan 1,4 miljoen hotels in vrijwel alle landen wereldwijd! Heeft u geen beschikking over een creditcard? Geen nood! Bij een groot aantal hotels is het mogelijk om af te rekenen via iDEAL of zelfs ter plaatse.

Hotel boeken bij Booking.com Booking.com (Beste keus!)
Booking.com heeft het grootste hotelaanbod op het internet met meer dan 1,4 miljoen accommodaties over de hele wereld. Daarnaast bieden zij bij een groot aantal hotels de optie om kosteloos te annuleren.
Kijk voor het uitgebreide aanbod op Booking.com.

Kosteloos annuleren

Booking.com biedt bij een groot aantal hotels de optie om gratis te annuleren. Let hier goed op bij het boeken en vooral tot welke datum dit geldt. Deze optie is vooral handig als u reisschema nog niet helemaal vast ligt. Als er geen optie voor gratis annuleren wordt geboden, kunnen de annuleringskosten (zonder annuleringsverzekering) oplopen tot 100% van de hotelprijs. In sommige gevallen betaalt u wel iets meer voor een hotelkamer welke u kosteloos kunt annuleren.