Hoe word ik wereldfietser?

Geschreven op 26 februari 2015

Wat beweegt de wereldfietser? Is het zwaar? Is het een ervaring waardoor je verandert? Kan ik het ook? In dit boek geven doorgewinterde fietsers een antwoord op deze en talloze andere vragen. Lees hun boeiende verhalen en doe je voordeel met hun praktische adviezen.

Na de succesvolle boeken ‘Hoe word ik wereldreiziger’, ‘Hoe word ik expat’ en ‘Hoe word ik bergwandelaar’ kon een boek over fietsen niet uitblijven. Marja Kerst en Pim Verver zijn na een eerste fietsreis van drie maanden in Nieuw-Zeeland voorgoed verkocht. Intussen hebben ze al elf fietsreizen gemaakt en het smaakt nog steeds naar meer. Hun favoriete fietslanden zijn Alaska, Canada, Australië en natuurlijk de eerste liefde Nieuw-Zeeland. In het boek ‘Hoe word ik een wereldfietser’ gaan zij uitgebreid in op alle facetten die komen kijken bij het organiseren en uitvoeren van een geslaagde fietsreis. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn: geschiktheid, planning, materiaal, veiligheid, weersomstandigheden en er is zelfs een hoofdstuk gewijd aan wildlife. Want ja, ook daar kun je mee te maken krijgen als wereldfietser. In het boek komen naast Marja en Pim een aantal andere fervente wereldfietsers aan het woord, waaronder BBC verslaggever Mark Beaumont. Het geheel leest fijn weg en is daarnaast voorzien van een groot aantal bijzondere en mooie foto’s. Wij zijn benieuwd of jij het ook aandurft om wereldfietser te worden na het lezen van dit boek.

Winactie
Uitgeverij TerraLannoo BV heeft ons een exemplaar van het boek ter beschikking gesteld om weg te geven aan een van onze lezers. Wil jij kans maken op deze prijs? Stuur dan je favoriete fietsbestemming naar winactie@landenkompas.nl. Op 12 maart a.s. nemen wij contact op met de winnaar. De winnaar maken wij ook bekend op deze pagina.

De winnaar van deze winactie is Erik Kruijer!
Win het boek 'Hoe word ik wereldfietser?'
ISBN / EAN: 9789401412445
Verschijningsdatum: februari 2015
Aantal pagina’s: 200
Verkoopprijs: € 19,99
Uitgever: Lannoo