Geschreven op 8 maart 2015

Om de toekomst te voorspellen hoef je niet te beschikken over een gave. Op Zapaday.com kun je nu al zien wat morgen in het nieuws zal komen!

Met de komst van social media is het niet moeilijk om nieuws van over de hele wereld op de voet te volgen. Mensen en journalisten ter plaatse houden lezers over de hele wereld op de hoogte van live ontwikkelingen rondom grote en kleine gebeurtenissen. Je zou denken dat het niet mogelijk is om nieuws nog sneller te kunnen brengen dan via social media. De Nederlandse bedenkers van Zapaday hebben het toch voor elkaar gekregen. Ze geven namelijk het nieuws van morgen!

Veel grote en spraakmakende gebeurtenissen staan al lang van tevoren vast. Denk bijvoorbeeld aan sportevenementen, concerten, verkiezingen en productlanceringen. Zapaday heeft een speciaal systeem ontwikkeld dat dagelijks meer dan vijfduizend nieuws- en overheidssites doorzoekt. Alle resultaten worden ingedeeld in categorie├źn, zoals economie, sport en wereldnieuws. Als je je gratis registreert op de website heb je ook nog de mogelijkheid om kalenders in te zien en je eigen favorieten bij te houden met alerts. Geregistreerde gebruikers hebben daarnaast de mogelijkheid om twee dagen vooruit te kijken.