Winactie: De Bosatlas van het cultureel erfgoed

Geschreven op 8 april 2015

Wie is er niet groot mee geworden? In de meeste huishoudens is wel een Bosatlas te vinden. Vooral De grote Bosatlas heeft door de jaren heen zijn plaats in menig boekenkast wel veroverd maar wist je dat Noordhoff Uitgevers nog een groot aantal andere Bosatlassen op de markt heeft gebracht? Wij mogen drie exemplaren weggeven van een wel heel bijzondere uitgave!

De Bosatlas van het cultureel erfgoed
In oktober 2014 is De Bosatlas van het cultureel erfgoed gepresenteerd. Aan dit ultieme boekwerk van maar liefst 416 pagina’s is meer dan drie jaar gewerkt in samenwerking met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Het is een indrukwekkend overzichtswerk waarin monumenten, landschappen, feesten en Nederlandse gebruiken de revue passeren. Ook is er aandacht voor minder opvallende zaken zoals kastelen, musea, kerken, muziek en straatnamen. Wie het boek door zal bladeren zal al gauw zien dat alles wat herinnert aan het verleden in beeld is gebracht. De honderden onderwerpen zijn weergegeven in meer dan 1.000 kaarten en prachtige foto’s. Verrassend is ook het hoofdstuk over Nederlands erfgoed in het buitenland. Kortom deze atlas is een aanwinst voor je boekenkast!
ISBN / EAN: 9789001120108, Verschijningsdatum: oktober 2014, Aantal pagina’s: 416, Verkoopprijs: € 119,95, Uitgever: Noordhoff Uitgevers

Winactie
Noordhoff Uitgevers heeft ons drie exemplaren van het boek ter beschikking gesteld om weg te geven onder onze bezoekers. Wil je kans maken op één van deze drie exemplaren? Stuur dan e-mail naar winactie@landenkompas.nl met daarin een werelderfgoed die je graag nog eens zou willen bezoeken. Op 22 april a.s. nemen wij contact op met de winnaars. De winnaars maken wij ook bekend op deze pagina.

De winnaars van deze winactie zijn:
Guy Wilms Floet, Marijke Dekker en Tom Brouwers!

Overzicht van alle Bosatlassen
De Junior Bosatlas Topo, Mijn Eerste Bosatlas, De Junior Bosatlas, De Bosatlas van de geschiedeniscanon, De Basis Bosatlas, De Grote Bosatlas, De Grote Bosatlas Online, De Bosatlas van het cultureel erfgoed, De Bosatlas van het voedsel, De Bosatlas Nederland van Boven, De Bosatlas van Nederland, De Bosatlas van Fryslân, De Wereld Bosatlas, De Bosatlas van de geschiedenis van Nederland, De Bosatlas van Nederland waterland, De Bosatlas van het klimaat, De Bosatlas van de energie.