Zoover Awards 2015: de winnaars!

Geschreven op 16 april 2015

Vandaag vonden in Utrecht de jaarlijkse Zoover Awards plaats. Met 5 awards is Corendon de grote winnaar van de avond geworden.

Afgelopen maanden hebben maar liefst 220.000 mensen hun stem uitgebracht voor de jaarlijkse verkiezing van de Zoover Awards. Er kon gestemd worden op 300 genomineerde organisaties in 23 categorieën. De organisatie met de meeste stemmen in elke categorie ontving de Zoover Award voor ‘populairste’. Het hoogste gemiddelde cijfer ontving de Zoover Award voor ‘beste’. De Zoover Awards zijn door de jaren heem een prestigieuze prijs geworden waar men zeker trots op mag zijn.

Corendon grote winnaar
Corendon was de grote winnaar van de avond met 5 awards. Corendon werd uitgeroepen tot populairste aanbieder zonvakanties, populairste én beste low cost luchtvaartmaatschappij en beste allround touroperator. Daarnaast werd de dochteronderneming Gofun.nl uitgeroepen tot beste aanbieder jongerenvakanties. Op deze categorie kon dit jaar voor het eerst gestemd worden. Naast Corendon sleepten meer reisorganisaties meer dan één award in de wacht. Solmar won er drie. Chalet.nl, Landal, The Travel Club, Bolderman excursiereizen en Booking.com ieder twee. Schiphol is verkozen tot beste luchthaven van Nederland en de titel van beste hotelketen ging naar NH Hotels. De volledige lijst met winnaars kun je vinden op Zooverawards.nl.