Geschreven op 24 augustus 2015

Reisgraag.nl staat de komende 10 weken in het teken van het 10-jarig jubileum van de website. Dit zal gevierd gaan worden met een nieuwe website en een groot aantal winacties, waarbij grote prijzen zijn te winnen.

Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden dat Thomas Lenting en Vanessa Teering op het idee kwamen om de website Reisgraag.nl online te zetten. Het idee achter deze website was het gebrek aan een website met informatie over reisorganisaties en hun bestemmingen. Door de jaren heen bleek het een gat in de markt te zijn. De website werd uitgebreid met o.a. beoordelingen, het team werd uitgebreid en steeds meer bezoekers vonden hun weg naar de website. Inmiddels is de website niet meer weg te denken uit de online reiswereld. Vooral de uitreiking van de Reisgraag Awards is een jaarlijks hoogtepunt waar menig reisaanbieder aan uitkijkt. Nu 10 jaar verder is het de hoogste tijd voor een nieuwe website die voldoet aan de nieuwste standaarden en natuurlijk de nodige winacties.

10 jaar, 10 actieweken, 10 prijzen
Om het jubileum niet zomaar voorbij te laten gaan heeft Reisgraag.nl de komende weken een aantal winacties op touw gezet. De komende 10 weken zal er elke week een actie gepubliceerd worden, waarbij grote prijzen zijn te winnen. Denk hierbij aan stedentrips, compleet verzorgde all-in vakanties en koffers. De eerste winactie, die vandaag start, is een verhalenactie, waarbij men kans maakt op een all-in vakantie naar Gran Canaria. De overige winacties en prijzen blijven nog even geheim, dus hou de website van Reisgraag.nl goed in de gaten.

Speciale jubileumpagina: www.reisgraag.nl/winnen