Geschreven op 28 oktober 2015

Vanaf vandaag is het weer 5 dagen lang een gekkenhuis in de MediaMarkt. Naast te gekke aanbiedingen maak je kans op een eiland. Je hoort het goed, een eiland!

Deze actie konden we onze bezoekers niet onthouden. Als je van 28 oktober t/m 1 november 2015 een aankoop doet bij de MediaMarkt, krijg je een code waarmee je een eiland kunt winnen. Jaarlijks komt de MediaMarkt met sterk afgeprijsde producten die men normaal niet in het assortiment heeft. Naast koffers, vaatwastabletten, gereedschapskisten en caravans kun je dit jaar zelfs een eigen eiland kopen. Voor slechts 51.000 euro ben je al de eigenaar van het Canadese eiland ‘Forbes Island’. Wie iets meer te besteden heeft kan voor het luttele bedrag van 10.514.000 euro een eiland op de Bahama’s kopen. In 2012 kwam de MediaMarkt al met een ruimtereis voor 73.333 euro. Deze werd uiteindelijk eenmaal verkocht.

Raspberry Island
Het eiland dat je kunt winnen is gelegen in de Canadese provincie Nova Scotia en draagt de naam ‘Raspberry Island’. Het eiland heeft een oppervlakte van 32.374 km2 en heeft een strand van 683 meter. Daarnaast heeft het nog een meertje van 50 m2. Een nadeel als je wint zijn de reiskosten. Om het eiland te bereiken zal je circa 9 uur moeten vliegen, 3 uur auto moeten rijden en een half uur meten varen. En nee, deze kosten zitten niet bij de prijs inbegrepen! Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gelijk maar te emigreren.