Geschreven op 23 december 2015

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de reisadviezen voor Indonesië, Tunesië en Guinee aangepast.

Indonesië
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Indonesië aangescherpt. Vanwege kerst en nieuwjaar zijn de veiligheidsmaatregelen op plaatsen waar veel mensen komen verscherpt. Vermijd zoveel mogelijk drukke plaatsen en volg de instructies van de autoriteiten op. Verder kan het vliegverkeer in Noord-Sumatra, Oost-Java en Bali nog steeds hinder ondervinden van asregens die worden veroorzaakt door vulkaanuitbarstingen. Hierdoor worden vliegvelden vliegvelden gesloten.
Voor het volledige reisadvies van de Indonesië kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Tunesië
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Tunesië aangescherpt. Vanwege kerst en nieuwjaar zijn de veiligheidsmaatregelen op plaatsen waar veel mensen komen verscherpt. Vermijd zoveel mogelijk drukke plaatsen en volg de instructies van de autoriteiten op.
Voor het volledige reisadvies van de Tunesië kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Guinee
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Guinee afgezwakt. Eerder gold er een negatief reisadvies voor het gehele land i.v.m. een Ebola uitbraak. Sinds 17 november 2015 zijn er geen nieuwe gevallen van ebola in Guinee geconstateerd. Hierdoor zijn noodzakelijke reizen weer mogelijk. De landsgrenzen met alle buurlanden zijn inmiddels weer geopend.
Voor het volledige reisadvies van de Guinee kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.