Geschreven op 25 februari 2016

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de reisadviezen voor Fiji, El Salvador en Palestina aangepast.

Fiji
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Fiji aangescherpt. Op 21 februari 2016 heeft cycloon Winston tientallen doden geƫist in Fiji en veel schade aangericht. Op de eilandengroep Lomaiviti zijn hele dorpen verwoest. Reis daarom alleen naar Lomaiviti als dat noodzakelijk is. In de rest van Fiji kun je nog hinder ondervinden van de cycloon. Denk dan met name aan verwoeste infrastructuur en wateroverlast.
Voor het volledige reisadvies van Fiji kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

El Salvador
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor El Salvador aangescherpt. Vanwege de sterke toename van drugscriminaliteit, overvallen en carjacking worden alle reizen naar de steden Ilobasco en Zacatecoluca, de stranden van Tamarindo en de grensgebieden met Guatemala en Honduras afgeraden.
Voor het volledige reisadvies van El Salvador kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Palestina
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Palestina aangescherpt. Wees vanwege de toename van het aantal veiligheidsincidenten extra alert in en om de grote steden op de Westelijke Jordaanoever, inclusief Oost-Jeruzalem. Wees daarnaast extra alert op de toegangswegen tot deze steden.
Voor het volledige reisadvies van Palestina kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.