Geschreven op 27 oktober 2015

Vanavond start alweer het 11e seizoen van het succesvolle ‘Ik vertrek’. De reeks wordt afgetrapt met de familie de Groot die naar Oostenrijk vertrekt om daar luxe appartementen te gaan verhuren.

Vanavond start het 11e seizoen van het populaire programma Ik Vertrek. In dit realityprogramma is te zien hoe Nederlanders het roer omgooien en emigreren naar het buitenland om daar een nieuw leven te beginnen. In 2015 bestond het programma 10 jaar, wat werd gevierd met een ’10 jaar Ik Vertrek’ seizoen. Hierin vertelde bekende Nederlanders over hun favoriete uitzending en kon je zien hoe het de families nu zoveel jaar later vergaat.

Oostenrijk
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen kunnen we volgen hoe de Gooische familie de Groot Nederland verlaat om een nieuw leven te beginnen in Oostenrijk. Daar willen ze luxe appartementen gaan bouwen en verhuren. Heo ze dit vergaat kun je vanavond zien om 21.50 op NPO1. Aflevering 2 zal pas 15 april op te komen. Daarna zal de serie wekelijks op tv te zien zijn.