Zoover Awards 2016: de winnaars!

Geschreven op 21 april 2016

Vandaag vonden in Amsterdam de jaarlijkse Zoover Awards plaats. Met ieder 2 awards zijn ‘The Travel Club’ en ‘Prettig Reizen’ de grote winnaars van de avond geworden.

Afgelopen maanden hebben meer dan 100.000 mensen hun stem uitgebracht voor de jaarlijkse verkiezing van de Zoover Awards. Er kon gestemd worden op 150 genomineerde organisaties in 11 categorieën. De organisatie met de meeste stemmen in elke categorie ontving de Zoover Award voor ‘populairste’. Het hoogste gemiddelde cijfer ontving de Zoover Award voor ‘beste’. Daarnaast is er een award voor de meest klantvriendelijkste reisorganisatie. De Zoover Awards zijn door de jaren heen een prestigieuze prijs geworden waar men zeker trots op mag zijn.

The Travel Club en Prettig Reizen grote winnaars
The Travel Club en Prettig Reizen waren de grote winnaars van de avond met ieder 2 awards. The Travel Club werd uitgeroepen tot populairste én beste reisbureauketen en Prettig Reizen werd uitgeroepen tot beste zonvakantie aanbieder en meest klantvriendelijke reisorganisatie. Landal Greenparks werd uitgeroepen tot populairste vakantiebungalowpark aanbieder door de meeste stemmen binnen te halen van alle categorieën. NH Hotels kreeg het hoogste cijfer en won daarmee de Zoover Award voor beste hotelketen. De volledige lijst met winnaars kun je vinden op Zooverawards.nl.