Geschreven op 24 mei 2016

Het EK voetbal in Frankrijk komt eraan en dat is voor HomeAway een reden om een spectaculaire winactie op te zetten. HomeAway geeft 4 mensen de kans om een overnachting voor 5 personen te winnen in de Eiffeltoren!

HomeAway, dat we kennen als aanbieder van vakantiewoningen, grijpt het EK van 2016 in Frankrijk aan om een spectaculaire winactie op touw te zetten. 4 mensen maken kans om met 4 vrienden een overnachting, incl. ontbijt en diner te winnen in de Eiffeltoren tijdens het EK. Naast deze overnachting krijgen de winnaars ook nog een 3-daags verblijf in een nabijgelegen HomeAway vakantiehuis aangeboden. Hiervoor heeft men de eerste verdieping van de Eiffeltoren afgehuurd. De Eiffeltoren staat symbool voor Parijs en is daarnaast een van de meest bezochte monumenten in de wereld. Het is de ultieme plek waar je kunt overnachten tijdens het EK! Het enige wat je hoeft te doen is aan te vertellen wat zou je doen als het appartement in de Eiffeltoren één nacht van jou zou zijn.

Meedoen?
Iedereen die kans wilt maken op deze prijs kan zich aanmelden op www.homeaway.com. De actieperiode loopt t/m 31 mei a.s.