Capitool Top 10 reeks

Geschreven op 15 mei 2017

Wil jij ook zoveel mogelijk uit je stedentrip halen? Met de nieuwe handzame reisgidsen “TOP 10” reeks van Capitool weet je zeker dat je niks meer mist!

Capitool staat al meer dan 20 jaar bekend om zijn uitgebreide en handzame reisgidsen. Nu komt Capitool met een nieuwe reeks op de markt, de zogeheten “TOP 10” reeks. Deze reeks is voornamelijk een vervanging van de oudere “Compact” reeks, waarin een stad, streek of land voor de toerist wordt uitgelicht. Omdat een stedentrip over het algemeen maar een weekend tot enkele dagen duurt is de gehele reisgids opgebouwd in top 10 lijstjes. Er is een top 10 voor de gehele stad, maar daarnaast ook per stadsdeel en/of categorie. Enkele categorieën zijn: historische monumenten, musea, restaurants en festivals. Naast deze algemene categorieën zijn er ook een aantal leuke categorieën toegevoegd die men niet snel in andere reisgidsen vindt. Dit zijn o.a. weg van de massa en bezienswaardigheden voor kinderen. De vele kleurenfoto’s en overzichtelijke plattegronden maken het geheel compleet.

Dankzij de handige top 10 lijstjes is er een snel overzicht van het beste wat de stad te bieden heeft. Ook bevatten de gidsen tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer je kunt verwachten, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat in korte tijd zoveel mogelijk te zien is. Verder is er een handige uitneembare (geplastificeerde) kaart bijgevoegd en in het geval van Londen een handig metroschema met alle metrolijnen.

Reeds verschenen
Op dit moment zijn de volgende 15 steden uitgebracht in de “Top 10” reeks:
Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Hong Kong, IJsland, Lissabon, Londen, Madrid, New York, Normandië, Parijs, Praag, Rome, Toscane / Florence en Venetië.
In de toekomst zullen er meer bestemmingen worden toegevoegd aan de reeks.

Winactie
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv heeft ons een exemplaar over wereldstad Londen ter beschikking gesteld om weg te geven aan een van onze lezers. Wil jij kans maken op deze prijs? Laat ons dan weten welke bezienswaardigheid jij wilt bezoeken in Londen via info@landenkompas.nl. Op 31 mei a.s. nemen wij contact op met de winnaar. De winnaar maken wij ook bekend op deze pagina.

De winnaar van deze winactie is Lisa de Kool!
Londen Top 10
ISBN / EAN: 9789000304134
Verschijningsdatum: mei 2017
Aantal pagina’s: 192
Verkoopprijs: € 13,99
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum bv