Geschreven op 26 juni 2017

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de reisadviezen voor Verenigd Koninkrijk, België en Frankrijk aangepast vanwege recente aanslagen.

Verenigd Koninkrijk
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor het Verenigd Koninkrijk aangepast. In de hoofdstad Londen vond op 18 juni 2017 een aanslag plaats. Op de plaats van de aanslag is een persoon overleden. Daarnaast zijn er een tiental gewonden gevallen. Houd rekening met verscherpte controles en verhoogde veiligheidsmaatregelen. Er worden zwaarbewapende politieagenten op openbare plaatsen ingezet. Met name in Londen en andere grote steden.
Voor het volledige reisadvies van het Verenigd Koninkrijk kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

België
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor België aangepast. In de hoofdstad Brussel vond op 20 juni 2017 een mislukte terroristische aanslag plaats. Hierbij zijn geen slachtoffers zijn gevallen. Belgische autoriteiten handhaven de verscherpte veiligheidsmaatregelen. Blijf alert en volg de instructies van de Belgische autoriteiten op.
Voor het volledige reisadvies van België kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Frankrijk
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Frankrijk aangepast. In de hoofdstad Parijs vond op 19 juni 2017 een mislukte terroristische aanslag plaats. Daarbij zijn geen slachtoffers gevallen. De noodtoestand is nog steeds van kracht en er gelden verscherpte veiligheidsmaatregelen in Frankrijk. Blijf alert en volg de instructies van de lokale autoriteiten op.
Voor het volledige reisadvies van Frankrijk kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.