Geschreven op 18 augustus 2017

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de reisadviezen voor de Britse Maagdeneilanden en Antigua en Barbuda aangescherpt vanwege de nasleep van orkaan Irma.

Britse Maagdeneilanden
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een negatief reisadvies afgegeven voor de Britse Maagdeneilanden. Orkaan “Irma” heeft veel schade aangericht op de Britse Maagdeneilanden. De noodtoestand is afgekondigd. Reis alleen als het noodzakelijk is naar de Britse Maagdeneilanden. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg de berichten en aanwijzingen van de lokale autoriteiten op. Mogelijk worden de Britse Maagdeneilanden ook getroffen door orkaan José, welke op dit moment actief is.
Voor het volledige reisadvies van de Britse Maagdeneilanden kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Antigua en Barbuda
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een gedeeltelijk negatief reisadvies afgegeven voor Antigua en Barbuda. Orkaan “Irma” heeft veel schade aangericht op Antigua en Barbuda. Op het eiland Barbuda is de noodtoestand afgekondigd. Het eiland is onbewoonbaar verklaard. Reis alleen als het noodzakelijk is naar het eiland Barbuda. De inwoners van Barbuda worden geëvacueerd naar Antigua. Mogelijk wordt Antigua en Barbuda ook getroffen door orkaan José, welke op dit moment actief is. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg de berichten en aanwijzingen van de lokale autoriteiten op.
Voor het volledige reisadvies van Antigua en Barbuda kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.