Geschreven op 17 november 2017

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de reisadviezen voor Irak, Iran en Togo aangepast.

Irak
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Irak aangepast. Op 12 november 2017 heeft er ten zuiden van Darbandikhan een zware aardbeving plaatsgevonden. Hierbij zijn tenminste 530 doden en 8.000 gewonden gevallen. Ook is er grote schade aan gebouwen en wegen. Daarnaast is de Darbandikhan dam is beschadigd. Volg de instructie van de autoriteiten op en volg de laatste ontwikkelingen via de media.
Voor het volledige reisadvies van Irak kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Iran
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Iran aangepast. Op 12 november 2017 heeft er een zware aardbeving plaatsgevonden in de regio Kermanshah. Hierbij zijn tenminste 530 doden en 8.000 gewonden gevallen. Ook is er grote schade aan gebouwen en wegen. Daarnaast is de Darbandikhan dam is beschadigd. Volg de instructie van de autoriteiten op en volg de laatste ontwikkelingen via de media.
Voor het volledige reisadvies van Iran kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Togo
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Togo aangepast. De komende tijd kunnen demonstraties voorkomen tegen de huidige regering. Deze kunnen tot geweld leiden. Vermijd daarom demonstraties.
Voor het volledige reisadvies van Togo kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.