Geschreven op 10 januari 2018

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de reisadviezen voor India, Zuid-Afrika en Venezuela aangepast.

India
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor India afgezwakt. De veiligheidssituatie in de deelstaat Assam is sterk verbeterd. Om deze reden is het negatieve reisadvies voor dit gebied opgeheven.
Voor het volledige reisadvies van India kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Zuid-Afrika
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Zuid-Afrika aangepast. De West-Kaap provincie heeft te maken met een periode van langdurige droogte. Daarom heeft de overheid waterverbruik beperkende maatregelen opgelegd. Dit is ook het geval bij hotels en toeristische accommodaties in de West-Kaap provincie. Het gaat dan met om de stad Kaapstad.
Voor het volledige reisadvies van Zuid-Afrika kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Venezuela
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Venezuela aangepast. De overheid van Venezuela heeft besloten om de grenzen met Aruba, CuraƧao en Bonaire te sluiten. Het is niet duidelijk hoe lang dit gaat duren. Er is geen vliegverkeer en transport over zee mogelijk tussen Venezuela en de ABC-eilanden. Ben je in Venezuela en is je vlucht geannuleerd? Neem dan contact op met je reisorganisatie of vliegtuigmaatschappij.
Voor het volledige reisadvies van Venezuela kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.