Geschreven op 16 januari 2018

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de reisadviezen voor Cambodja, Singapore en Guinee aangepast.

Cambodja
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Cambodja afgezwakt. In de provincies Preah Vihear en Oddar Meanchey is de veiligheidssituatie verbeterd. Daarom is het negatieve reisadvies voor deze provincies opgeheven.
In aanloop naar de verkiezingen op 29 juli 2018 kunnen de politieke spanningen in Cambodja toenemen. Vermijd politieke bijeenkomsten en demonstraties. Doe geen uitspraken over de Cambodjaanse politiek of cultuur om problemen te voorkomen.
Voor het volledige reisadvies van Cambodja kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Singapore
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Singapore aangepast. Als je Singapore bezoekt dien je rekening te houden met de normen in het land. In Singapore gelden andere normen voor gedrag dan in Nederland. Dit geldt ook voor het contact tussen mannen en vrouwen. In het algemeen geldt dat mannen daarin meer terughoudend moeten zijn dan naar Nederlandse maatstaven.
Voor het volledige reisadvies van Singapore kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Guinee
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Guinee aangepast. In Guinee kunnen demonstraties plaatsvinden die gewelddadig kunnen eindigen. Vermijd demonstraties en samenscholingen.
Voor het volledige reisadvies van Guinee kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.