Geschreven op 29 mei 2018

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de reisadviezen voor Suriname, Congo-Kinshasa en Mexico aangepast.

Suriname
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Suriname aangepast. Op social media wordt uit naam van ISIS gedreigd met aanslagen in de hoofdstad Paramaribo. De Surinaamse autoriteiten geven aan dat er inmiddels maatregelen zijn genomen. Een aantal onderwijsinstellingen is gesloten. Wees alert en volg de instructies op van de autoriteiten.
Voor het volledige reisadvies van Suriname kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Congo-Kinshasa
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Congo-Kinshasa aangesxherpt. Het Ministerie van Volksgezondheid van DRC heeft bevestigde gevallen van de zeer besmettelijke ziekte ebola gemeld in de provincie Equateur. Reis alleen als het noodzakelijk is naar de provincie Equateur.
Voor het volledige reisadvies van Congo-Kinshasa kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Mexico
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Mexico aangepast. Op 1 juli 2018 worden er in Mexico algemene verkiezingen gehouden. Er wordt een nieuw parlement en een president gekozen. In de periode voor deze verkiezingen zal het onrustiger worden en neemt het aantal (gewelddadige) demonstraties toe. Vermijd deze demonstraties.
Voor het volledige reisadvies van Mexico kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.