Geschreven op 20 september 2018

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de reisadviezen voor Panama, Bangladesh en Tanzania aangepast.

Panama
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor de Panama aangepast. Van 22 tot 27 januari 2019 vinden in Panama de Katholieke wereldjongerendagen plaats. Honderdduizenden jongeren zijn dan aanwezig in Panama-stad. Deelnemers aan de wereldjongerendagen wordt geadviseerd zich te registreren bij de officiƫle organisatie en de Nederlandse organisator WJD2019. Reis niet naar Panama zonder vooraf toegewezen slaapplek en volg de aanwijzingen op van de organisatie. Reis je die week naar Panama maar niet voor de wereldjongerendagen? Vermijd dan Panama-stad. Het evenement zal een enorme druk op de bestaande infrastructuur van de stad leggen.
Voor het volledige reisadvies van Panama kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Bangladesh
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Bangladesh aangepast. Eind 2018 vinden er landelijke verkiezingen plaats in Bangladesh. In aanloop hiernaartoe kan de komende maanden de politieke en maatschappelijke onrust toenemen.
Voor het volledige reisadvies van Bangladesh kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Tanzania
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Tanzania aangepast. Reis alleen als het noodzakelijk is naar het grensgebied met Mozambique in de provincie Mtwara. In het noordoosten van Mozambique dicht bij de grens met Tanzania zijn er aanvallen door extremistische groepen op burgers. Deze aanvallen kunnen grensoverschrijdend zijn. Hierbij vallen ook dodelijke slachtoffers.
Voor het volledige reisadvies van Tanzania kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.