Geschreven op 24 maart 2019

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de reisadviezen voor Israël, Albanië en Benin aangepast.

Israël
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Israël aangepast. Op 9 april 2019 worden er in Israël verkiezingen gehouden. Er zullen extra veiligheidsmaatregelen worden genomen. Volg de instructie van de lokale autoriteiten op als je rond deze datum in Israël bent.
Voor het volledige reisadvies van Israël kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Albanië
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Albanië aangepast. In de hoofdstad Tirana en op andere plaatsen in het land komen regelmatig (gewelddadige) demonstraties voor. Er zijn grote landelijke protesten aangekondigd. Wees alert en vermijd plekken waar demonstraties zijn.
Voor het volledige reisadvies van Albanië kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.

Benin
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Benin aangepast. Wees alert in de grensgebieden met Togo en Nigeria. In deze dunbevolkte gebieden zijn criminelen actief. Reis alleen als het noodzakelijk is naar het Nationaal Park W en naar het grensgebied 10 kilometer vanaf de grens met Burkina Faso. Hier kunnen (terroristische) aanslagen of ontvoeringen plaatsvinden. In het grensgebied met Benin is het leger van Burkina Faso actief tegen terroristische groepen en grensoverschrijdende criminelen.
Voor het volledige reisadvies van Benin kun je terecht bij Nederlandwereldwijd.nl.