Geschreven op 27 april 2019

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de reisadviezen voor Canada, Benin en Argentinië aangepast.

Canada
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Canada aangepast. Door hevige regenval zijn er overstromingen in en rond de hoofdstad Ottawa. Er geldt op dit moment een noodtoestand. De Nederlandse ambassade in Ottawa zoekt uit hoe de lokale situatie is. Bent u in Ottawa of in de omgeving van Ottawa? Laat uw familie/vrienden dan weten hoe het met u gaat. Volg altijd de instructies op van de lokale autoriteiten. Bent u in Canada met een georganiseerde reis? Houd dan contact met uw reisorganisatie. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met uw reisverzekeraar of met de ambassade via +31247247247.
Voor het volledige reisadvies van Canada kunt u terecht op Nederlandwereldwijd.nl.

Benin
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Benin aangepast. Op 28 april 2019 worden in Benin presidentsverkiezingen gehouden. In aanloop naar en rondom deze verkiezingen kunnen er (gewelddadige) demonstraties zijn. Vermijd demonstraties en samenscholingen.
Voor het volledige reisadvies van Benin kunt u terecht op Nederlandwereldwijd.nl.

Argentinië
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Argentinië aangepast. Op 30 april 2019 staat er een nationale staking gepland. Vliegen van en naar Argentinië is op deze dag niet mogelijk en het openbaar vervoer ligt stil. Houd hier rekening mee. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Volg bijvoorbeeld het nieuws via de (lokale) media en houd contact met uw reisorganisatie.
Voor het volledige reisadvies van Argentinië kunt u terecht op Nederlandwereldwijd.nl.