Via deze pagina krijg je toegang tot het uitgebreide reisaanbod van Landenkompas. Wij hebben voor jou de beste en meest betrouwbare reisorganisaties geselecteerd, die op drie verschillende manieren zijn te bereiken. De eerste manier is door het selecteren van de gewenste bestemming in onderstaande lijst. Je krijgt dan direct een overzicht met reisorganisaties die reizen aanbieden naar de gewenste bestemming.

Van welke bestemming wil je het reisaanbod zien?

Reissoorten

Via deze tweede manier kun je een gewenste reissoort selecteren zonder direct een voorkeur voor een land te hebben. Nadat je op de reissoort van je keuze hebt geklikt, kom je op een overzichtspagina met de beste aanbieders in deze categorie.

Reisonderdelen

Via deze derde manier kun je zelf je gewenste reis samenstellen aan de hand van verschillende reisonderdelen. Nadat je op het reisonderdeel van je keuze hebt geklikt, kom je op een overzichtspagina met de beste aanbieders in deze categorie.

Vliegtickets Hotels Auto huren Treinreis Vakantiewoningen

Excursies, activiteiten en dagtrips

Met behulp van Getyourguide kun je met korting een excursie, activiteit, rondleiding, entreeticket en/of dagtrip reserveren voor je bestemming. Zo voorkom je teleurstellingen ter plaatse, krijg je in de meeste gevallen voorrang en kun je alvast een programma samenstellen.