Via deze pagina krijgt u toegang tot het uitgebreide reisaanbod van Landenkompas. Wij hebben voor u de beste en meest betrouwbare reisorganisaties geselecteerd, die op drie verschillende manieren zijn te bereiken. De eerste manier is door het selecteren van de gewenste bestemming in onderstaande lijst. U krijgt dan direct een overzicht met reisorganisaties die reizen aanbieden naar de gewenste bestemming.

Van welke bestemming wilt u het reisaanbod zien?

Reissoorten

Via deze tweede manier kunt u een gewenste reissoort selecteren zonder direct een voorkeur voor een land te hebben. Nadat u op de reissoort van uw keuze hebt geklikt, komt u op een overzichtspagina met de beste aanbieders in deze categorie.

Reisonderdelen

Via deze derde manier kunt u zelf uw gewenste reis samenstellen aan de hand van verschillende reisonderdelen. Nadat u op het reisonderdeel van uw keuze heeft geklikt, komt u op een overzichtspagina met de beste aanbieders in deze categorie.

Vliegtickets  Hotels  Auto huren  Treinreis  Vakantiewoningen

Excursies, activiteiten en dagtrips

Met behulp van Getyourguide kunt u met korting een excursie, activiteit, rondleiding, entreeticket en/of dagtrip reserveren voor uw bestemming. Zo voorkomt u teleurstellingen ter plaatse, heeft u in de meeste gevallen voorrang en kunt u alvast een programma samenstellen.