Nog steeds zijn er mensen die zonder reisverzekering op vakantie gaan en later veel problemen en hoge kosten krijgen. Een reisverzekering biedt bescherming tegen diefstal, ziektekosten, ongevallen en nog veel meer. Daarnaast kan men in het Buitenland 24 uur per dag terugvallen op Nederlandse hulp.

Daarnaast is het verstandig een annuleringsverzekering af te sluiten. Dan kan men een (gedeeltelijke) vergoeding krijgen in geval van bijv. vertragingen, ziekte, sterfgeval, ontslag, echtscheiding of ongeval tijdens of voorafgaand aan uw vakantie. Een annuleringsverzekering is vaak een optie bij de reisverzekering. Wij raden u voor een onbezorgde en ontspannen vakantie onderstaande verzekeringsmaatschappij aan.

Allianz Global Assistance Allianz Global Assistance
Bij Allianz heeft u de keuze uit een tijdelijke reisverzekering of een doorlopende reisverzekering. Bij beide verzekeringen is het ook mogelijk om een extra annuleringsverzekering af te sluiten.

Kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Veel mensen denken dat een doorlopende reisverzekering zonde van het geld is omdat men toch niet zoveel per jaar op vakantie gaat. Veel mensen weten echter niet dat een doorlopende reisverzekering ook geldt bij weekendjes weg en vakanties in eigen land. Gaat u een langere tijd of meerdere malen per jaar weg, dan loont het vaak om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.