Gaat u naar een land waar u de taal niet of gebrekkig spreekt? Denk er dan eens aan dat het vooral bij een langer verblijf handig en noodzakelijk kan zijn om de lokale taal te spreken. Ook bij een stage, zakenreis of emigratie kan een taalcursus uitstekend van pas komen. In Nederland zijn verschillende opleiders die thuiscursussen aanbieden. Bij alle aanbieders is het mogelijk om vrijblijvend een studiegids en/of proefles aan te vragen.

NHA taalcursus NHA
NHA heeft ruim 80 jaar ervaring en noemt zich de voordeligste opleider van Nederland. Alle cursussen zijn 15 dagen gratis op proef.
Kijk voor het uitgebreide aanbod op NHA.
LOI taalcursus LOI
De LOI heeft jarenlange ervaring op het gebied van taalonderwijs en biedt keuze uit meer dan 40 talen. Wie een taal wil leren, behaalt met cursus van LOI al snel een hoog niveau.
Kijk voor het uitgebreide aanbod op LOI.
NTI taalcursus NTI
Een taal leer je eenvoudig en snel bij het NTI. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van een taal komt bij iedere cursus aan bod.
Kijk voor het uitgebreide aanbod op NTI.

Gratis welkomstcadeau

Alle aanbieders die wij hebben geselecteerd hebben regelmatig acties waarbij je een welkomstcadeau krijgt. Acties die regelmatig voorbij komen zijn: hoge kortingen, cadeaubonnen, tablets en hotelovernachtingen.