Het Jungle Park is een dierentuin van 75.000 m², gelegen in de stad Aguilas del Teide (vlakbij de toeristenstad Playa de las Américas).

Het Jungle park is een tropisch ingerichte dierentuin. Naast 300 verschillende diersoorten (o.a. tijgers, krokodillen, leeuwen en veel aap- en vogelsoorten) vind men hier ook een tropisch regenwoud, watervallen, meren en indrukwekkende kloven. De dieren zijn te bewonderen in mooi aangelegde en ruim opgezette verblijven. Ook zijn er in het park dagelijks een papegaaien- en een roofvogelshow te bewonderen. Hiervoor zijn speciale tribunes aangelegd. Naast de dieren en de prachtige natuur beschikt het park ook ever een lange rodelbaan van 300 meter en meerdere eet- en drinkgelegenheden.

De dierentuin is makkelijk te bereiken via de TF-28 of de TF-51. Er is voldoende parkeergelegenheid nabij het park. Je kunt het park ook bezoeken met één van de vele gratis Jungle Park bussen die vanuit de vele toeristenstadjes op en neer rijden.

Plattegrond, openingstijden en entreeprijs
Plattegrond
Openingstijden
Entreeprijzen

Adres van Jungle Park
Urbanización Las Águilas del Teide s/n
38640 Arona
Tenerife (Canarische Eilanden, Spanje)

Kaart en route
Op Google Maps vind je een gedetailleerde kaart van Tenerife met daarop de locatie van Jungle Park. Je kunt hier tevens een route berekenen naar Jungle Park.

Foto’s en Video’s
Op Flickr vind je een mooie verzameling foto’s van het Jungle Park.
Op Youtube vind je een mooie verzameling video’s van het Jungle Park.

Meer informatie
– Officiële website: www.aguilasjunglepark.com

Terug naar Bezienswaardigheden Tenerife.
Terug naar Reisinformatie Tenerife.