Het Siam Park is een waterpretpark van 180.000 m², gelegen in de toeristenstad Adeje. Je kunt hier terecht voor de allernieuwste en spectaculairste waterattracties.

Het Siam park is in 2008 gebouwd door de eigenaar van het Loro Parque (gelegen bij Puerto de la Cruz). Het waterpark is volledig in Thaise stijl gebouwd. Zo zijn er tempels, jungles, exotische tuinen en meerdere diersoorten (o.a. zeeleeuwen) te vinden. In het park zijn heel veel spectaculaire attracties te vinden. Zo kun je zich vermaken in o.a. een van de tientallen glijbanen, de lazy River en een gigantisch golfslagbad met golven tot wel 3 meter hoog. Er is zelfs een hagelwit strand aangelegd om te relaxen. Daarnaast zijn er nog een amfitheater en meerdere eet- en drinkfaciliteiten.

Het waterpretpark is makkelijk via de snelweg TF-1 te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. De kosten voor de parkeerplaats van het Siam Park is circa 3,00 euro per dag. Je kunt het park ook bezoeken met één van de vele Siam Park bussen die vanuit de vele toeristenstadjes op en neer rijden.

Plattegrond, openingstijden en entreeprijs
Interactieve plattegrond
Openingstijden
Entreeprijzen

Adres van Siam Park
Calle de Finlandia s/n
38660 Costa Adeje
Tenerife (Canarische Eilanden, Spanje)

Kaart en route
Op Google Maps vind je een gedetailleerde kaart van Tenerife met daarop de locatie van Siam Park. Je kunt hier tevens een route berekenen naar Siam Park.

Foto’s en Video’s
Op Flickr vind je een mooie verzameling foto’s van Icod de los Vinos.
Op Youtube vind je een mooie verzameling video’s van Icod de los Vinos.

Meer informatie
– Officiële website: www.siampark.net
– Onofficiële website met veel informatie: www.tenerifewaterpark.com

Terug naar Bezienswaardigheden Tenerife.
Terug naar Reisinformatie Tenerife.