Al Thumama Stadion
Al Thumama Stadion in Doha

De openingswedstrijd van het WK 2022 in Qatar wordt gespeeld in het Al Thumama Stadion in Doha, gelegen in de hoofdstad van Qatar. In deze wedstrijd zal niet zoals in voorgaande toernooien het gastland Qatar zijn eerste wedstrijd spelen, deze eer is weggelegd voor Nederland en Senegal. Dit is het eerste toernooi waarbij Nederland de openingswedstrijd speelt. Voorafgaand aan de wedstrijd zal er nog een officiƫle openingsceremonie plaatsvinden. In onderstaand schema vindt u meer informatie over de datum, tijd, speelstad en wedstrijd. Voor het volledige speelschema kunt u terecht op onze speelschema pagina. Daarnaast kunt u onze handige speelschema als PDF downloaden.

Overzicht openingswedstrijd

Dag Tijd Speelstad Wedstrijd
Uitslag
Ma 21 nov 11:00 Doha Nederland – Senegal

Speelschema per fase

Voor iedere fase van het WK hebben wij een speelschema gemaakt. Je kan deze pagina’s bereiken via de volgende links: Openingswedstrijd, Groepsfase, Achtste finales, Kwartfinales, Halve finales, Troostfinale, Finale.


Alles te weten komen over WK 2022?
Op onze uitgebreide WK 2022 pagina’s ontdek je alles over het speelschema, uitslagen, standen, speelsteden, stadions en nog veel meer!