Wij hebben speciaal voor het WK 2022 een gratis PDF versie van het speelschema gemaakt. Dit speelschema kunt u hieronder eenvoudig downloaden en bijvoorbeeld thuis of op het werk ophangen, meenemen op vakantie of bewaren in uw portemonnee. Om printkosten te besparen hebben we weinig kleuren gebruikt. Het speelschema is gemaakt op XL formaat zodat u het op ieder gewenst formaat kan afdrukken (bijv. A5, A4, A3 en A2). In het speelschema vindt u het volledige programma met speeldagen, Nederlandse aanvangstijden, speelsteden, groepen en wedstrijden. Uiteraard is het mogelijk om zelf alle uitslagen in te vullen. Lukt het niet om deze PDF te openen of wilt u de uitslagen weten van reeds gespeelde wedstrijden? Bekijk dan het volledige speelschema.

Speelschema groepsfase
Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele stand in de groepsfase? Wij houden alle uitslagen en standen bij op onze groepsfase pagina.


Klik op de afbeelding om de PDF te openen, op te slaan of te printen.
Speelschema WK 2022 in PDF vorm


Alles te weten komen over WK 2022?
Op onze uitgebreide WK 2022 pagina’s ontdek je alles over het speelschema, uitslagen, standen, speelsteden, stadions en nog veel meer!